Kingcase | Ontdek Bewegen
432
post-template-default,single,single-post,postid-432,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ontdek Bewegen

Ontdek Bewegen

logo_OntBew_gr

Ontdek Bewegen is een organisatie voor Beweegdagen. Opgezet door Juliette Grimbergen samen met mij. Beiden hebben we de opleiding voor docent lichamelijk opvoeding aan de ALO in Amsterdam afgerond. Na een aantal jaren lesgeven rolden we in het evenementen- en communicatievak waar we al 15 jaar actief in zijn. De affiniteit met bewegen en het belang van bewegen is ingebed in onze achtergrond.

Ontdek Bewegen organiseert onder andere Beweegdagen voor speciale groepen, zoals reumapati├źnten of mensen met hart- en vaatziekten. Deze dagen organiseren we vaak regionaal, in samenwerking met een afdeling van een ziekenhuis in die regio. Maar ook andere organisaties kunnen het initiatief nemen voor een Beweegdag, bijvoorbeeld gezondheidscentra, ggz-instellingen of gemeenten. Wij ondersteunen die initiatieven graag met onze expertise, inzet en materiaal.

Tijdens een Beweegdag maken de deelnemers kennis met allerlei vormen van bewegen en sport. Ze kunnen dan ervaren welke vorm goed bij hen past en waar ze enthousiast van worden. Behalve gelegenheid om beweegvormen uit te proberen, is er ook een informatiemarkt en geven professionals presentaties over het belang van bewegen. Deelnemers kunnen zich tijdens een Beweegdag meteen aanmelden voor een proefles bij een beweegclub in de buurt.

Bent u ge├»nteresseerd in een Beweegdag voor uw organisatie: bel 0654 – 720 364 of kijk even op ontdekbewegen.nl


No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.