Kingcase | kingcase
49
page-template-default,page,page-id-49,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

kingcase

 

LOGO KINGCASE DEF

KingCase realiseert krachtige, slimme en interactieve communicatie projecten. KingCase is Annemarie Kingma. Voor u betekent dat: rechtstreeks communiceren, snel handelen en geen overhead.

Maar als het nodig is groeit KingCase uit tot een grote netwerk organisatie. Voor iedere communicatie boodschap wordt een uniek projectteam samengesteld met de juiste specialisten.

Kingcase vertaalt uw boodschap op een creatieve manier, zodat uw doelgroep de content hoort, verstaat , begrijpt en reageert.

 

annemarie 3

 King

 In de loop der jaren heeft Annemarie Kingma een karakteristieke werkwijze ontwikkeld. Als echte Amsterdamse treedt ze de wereld met enthousiasme en flair tegemoet en Friese voorouders hebben gezorgd voor een nuchtere, zakelijke verantwoordelijkheid. Niet alleen zijn haar oplossingen en invullingen iedere keer weer verrassend en creatief, maar ze blijken ook nog effectief en binnen budget. Kijk maar eens bij de cases. lekkerfit

 

Kingdingen

King heeft ook haar eigen dingen. Bovenaan staat een passie voor sport en bewegen. Na ooit een opleiding te hebben voltooid als lerares Lichamelijke Opvoeding en een zeilcarrière afgesloten met een wereldtitel in catamaranklasse heeft ze zich nu in haar vrije tijd opgeworpen als ambassadeur van het lesprogramma Lekker Fit!.  Ze maakt zich sterk voor de introductie van het lesprogramma voor basisscholen over gezonde keuzes maken, meer bewegen en gezonder eten. Het lesprogramma Lekker Fit! wordt ondersteund door het Convenant Gezond Gewicht en Achmea Zilveren Kruis.