Kingcase | communicatie
10
page-template-default,page,page-id-10,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

communicatie

effectieve communicatie

Er wordt heel veel gecommuniceerd. Gepraat, geschreven, gemaild, gechat, gezongen en bedongen. En communiceren kan face-to-face, word-to-mouth, massa communicatief of interactief, on line of off line. Maar waar effectieve communicatie toch uiteindelijk om gaat is dat jouw doelgroep hoort wat jij zegt, dat ook begrijpt zoals jij het wilt, en daar dan ook nog mee doet wat je van te voren had bedacht.

expertise of capaciteit

KingCase levert op projectbasis expertise of capaciteit voor:

  • maken van een strategisch communicatieplan
  • produceren van diverse communicatiemiddelen: websites, content management,  e-mailings, nieuwsbrieven, persberichten, sms- & telemarketing-acties en sales promotion activiteiten
  • interne communicatie
  • organiseren van beurzen, beursdeelname, congressen en relatie evenementen

project

Annemarie Kingma neemt u het totale project uit handen. Als flexible resource van uw eigen communicatie afdeling maakt u gebruik van het netwerk van KingCase. KingCase voert uw projecten uit als een verlengstuk van uw eigen bedrijf. Dit kan in overleg bij u op kantoor plaats vinden of in het kader van het nieuwe werken, tijd en plaats onafhankelijk.  Maar altijd met een intensieve communicatie structuur.

Bent u de King?

De klant is koning. Een oud marketing principe, dicht verwant aan goed luisteren naar de klant. Wordt er goed naar u geluisterd? Ik zou graag eens van u horen wat u er van vindt.

Bent u een tevreden klant?


 Altijd, daar zorg ik wel voor

 Soms

 Haast nooit, ze luisteren zo slecht

Wordt er naar u geluisterd?


 Ja, ik praat heel hard

 Het ene oor in en het andere uit

 Ze luisteren wel, maar verstaan me niet

 Ja, ademloos

 Ja hoor, mooie gesprekken

 Nou, ik hou wel van een weerwoord

Is de King nog wel in?


 Tuurlijk, de klant betaalt, dus klant bepaalt

 Komen tot een dialoog is in

 Co-creatie daar moeten we heen