Kingcase | Zorgsaam & Zelfredsaam
21826
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21826,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Zorgsaam & Zelfredsaam

Congres Winnock 25 jaar re-integratie specialist

Zorgsaam & Zelfredsaam

Winnock, de grootste re-integratiespecialist in Nederland, bestaat in 2013 25 jaar. Het jubileumjaar wordt in 2014 afgesloten met een jubileum belevingsevent. Als blijk van dank en waardering en vanwege haar 25 jarig bestaan biedt Winnock haar (potentiele) relaties een dag vol kennis, inspiratie en bruikbare feiten over re-integratie aan voor de dagelijkse praktijk.

De doelstelling is om over het voetlicht te brengen dat Winnock dé autoriteit is op het gebied van herstel van gezond functioneren, participeren en doelmatige zorg. Betrouwbaar, duurzaam, snel, effectief en een hoge kwaliteit zijn onlosmakelijk aan Winnock verbonden waarden en dat al 25 jaar!

Hiertoe produceert KingCase in samenwerking met the LiveHouse een Winnock brand story en een verrassend belevingsevent voor interactieve workshops in het Glazen Huis en Veerkracht te Klarenbeek.

Bullits

  • Naamsbekendheid onder werkgevers vergroten en prospects interesseren
  • Conceptgedachte is in lijn met de missie en het thema: Winnock Beweegt!
  • 300 bezoekers krijgen de keuze en opdracht hun informatie zelf te op te halen
  • Medewerkers van Winnock spelen een belangrijke rol, namelijk die van ambassadeur, gastvrouw of -heer en spreker.