Kingcase | It’s all about communication
21949
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21949,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

It’s all about communication

It’s all about communication

Organisaties die veranderingen zien aankomen voordat ze werkelijkheid zijn, zetten concurrenten op achterstand. Met inzet van nieuwe technologie spelen ze razendsnel in op nieuwe markten. Innovatie, flexibiliteit en samenwerking zijn voorwaarde voor hun succes. Vodafone helpt de vertaalslag te maken van technologie naar klantgerichte communicatie en grotere productiviteit. Bijvoorbeeld met Skype for Business.

In opdracht van Vodafone produceerde KingCase de infographic over Skype for Business. In één opslag zien wat Skype for Business inhoud. De infographic wordt crossmediaal ingezet en is gericht op de zakelijke doelgroepen.

Hoe kunt u uw mensen onafhankelijk van tijd en plaats laten werken? En hoe zorgt u voor 30% minder werkplekken, 25% besparen op reistijd 25 % en reiskosten – en tóch tevredener klanten… Bekijk de infographic Vodafone Skype for Business.

Bullits

  • Infographic Skype for Business
  • Veel data helder en visueel vertaald
  • Veel stopping power en grote impact
  • Aantrekkelijk om te delen via social media