Kingcase | Wat deed King in 2011?
420
post-template-default,single,single-post,postid-420,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Wat deed King in 2011?

Wat deed King in 2011?

Leuke dingen:

  • In heel Nederland

Onder een nieuw opgezet label ‘Ontdek Bewegen’ organiseer ik samen met Juliette Grimbergen Beweegdagen. In 2011 waren dat er al vijf: een HartBeweegdag voor het UMCU Utrecht, drie ReumaBeweegdagen in Rotterdam, Den Bosch en Amsterdam en Schilderswijk-in-Beweging in Den Haag. De Patiënten Beweegdagen zijn er op gericht patiënten met een chronische aandoening te laten kennis maken met verschillende vormen van bewegen om ze te motiveren tot structureel bewegen. Heel leuk om te doen!

  • In Barcelona

In Barcelona organiseerde ik de internationale sales meeting voor Newell Rubbermaid. Drie dagen lang werden de EMEA sales managers ontvangen in Dolce Sitges – Barcelona. Een schitterend conferentie oord was het toneel van ‘product introductions, global strategies and focus on special brands’. Het thema Design4Growth kreeg vorm in een creatief event concept waar ruimte was voor: interactieve productpresentaties, teambuilding activities, genieten van de gastvrijheid van Cataluna, fun & excitement. Design4Growth werd met veel plezier geproduceerd in opdracht en samenwerking met The Livehouse.

  • In IT

Voor Nexct volgden diverse communicatie opdrachten. Het beheer van de website, schrijven van een aantal mooie referentiecases, een meeting met telecommunicatie adviseurs in de NieuweWerken omgeving van Microsoft. Onder het motto ‘klimmen tot het hoogste niveau’ ging Nexct met relaties fietsen. KingCase briefde Steven Rooks hoe deze groep te motiveren tot succesvol samenwerken, de top bereiken, presteren en omgaan met tegenslagen. Allemaal haalden ze de Alpe d’Huez!

Al met al een mooi 2011. Op naar 2012, er zit al weer van alles in het vat; Brochures over vertrouwen op basis van wetenschappelijke feiten, een kwartaalmeeting met Tom van ’t Hek, patiënten in het Noorden willen bewegen… Ik sta te trappelen!

Ik wens iedereen een gezond, sterk en gelukkig 2012, let’s go.

 

No Comments

Post a Comment