Kingcase | King
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

King

is Annemarie Kingma
KING

KingCase is Annemarie Kingma. Voor u betekent dat: rechtstreeks communiceren, snel handelen en geen overhead.

Maar als het nodig is groeit KingCase uit tot een grote netwerk organisatie. Voor iedere communicatie boodschap wordt een uniek projectteam samengesteld met de juiste specialisten.

KINGCASE KARAKTERISTIEK

In de loop der jaren heeft Annemarie Kingma een karakteristieke werkwijze ontwikkeld. Als echte Amsterdamse treedt ze de wereld met enthousiasme en flair tegemoet en Friese voorouders hebben gezorgd voor een nuchtere, zakelijke verantwoordelijkheid. Met zowel een opleiding aan de ALO en Nijenrode zijn haar projecten organisatorisch en communicatief sterk onderbouwd. Projecten worden keer op keer verrassend en creatief ingevuld, en blijken effectief en binnen budget. Kijk maar eens bij de cases. 

LUISTEREN

Input, uitgangspunten, doelstellingen, wat is de vraag

CO-CREATIE

Samen vormgeven strategie, plan, planning, mooie mix

AAN DE SLAG

Productie, organisatie & coördinatie. Mooi, verrassend, spannend.

VIEREN

Ontmoetingen om kennis en kunde te delen, om te leren: gelukkige mensen.

METEN

Enquetes, polls, interviews, scores

DELEN

Delen van ervaringen, social media, extensie van bereik en effect

KingCase, krachtige, slimme & interactieve communicatie projecten, samen met m’n 2 mooie meiden in Landrover Defender, veel op het water, altijd in beweging.