Kingcase | Blog with Sidebar
19169
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-19169,page-child,parent-pageid-1815,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Blog with Sidebar

We're quite the bloggers

Strategische interventies

Al jaren werk ik samen met LiveHouse, bureau voor Live Communicatie. In het Financieel Dagblad vertelt mijn collega Nicoline van Straten hoe LiveHouse events ontwerpt en begeleidt als strategische interventies, die u doeltreffend kunt inzetten als waardevolle managementtool. Live communicatie is het meest ‘zware’ communicatiemiddel dat...

0
0

Ontdek Bewegen

Ontdek Bewegen is een organisatie voor Beweegdagen. Opgezet door Juliette Grimbergen samen met mij. Beiden hebben we de opleiding voor docent lichamelijk opvoeding aan de ALO in Amsterdam afgerond. Na een aantal jaren lesgeven rolden we in het evenementen- en communicatievak waar we al 15...

0
0

Wat deed King in 2011?

Leuke dingen: In heel Nederland Onder een nieuw opgezet label ‘Ontdek Bewegen’ organiseer ik samen met Juliette Grimbergen Beweegdagen. In 2011 waren dat er al vijf: een HartBeweegdag voor het UMCU Utrecht, drie ReumaBeweegdagen in Rotterdam, Den Bosch en Amsterdam en Schilderswijk-in-Beweging in Den Haag. De Patiënten...

0
0

KingCase alert

Vreemde gewaarwording: er zijn nog meer KingDingen. Ik heb een aantal google alerts ingesteld zo houd ik een aantal zaken in de gaten. Maar deze was zo verrassend. Iemand gebruikt mijn naam 'KingCase'! Vervelend, ik voelde me redelijk uniek, ben ik natuurlijk ook. Maar mijn bedrijfsnaam is...

0
0