Kingcase | KingCase
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

KingCase

Voor krachtige, slimme en interactieve communicatie projecten
The magic is in the mix!

Communicatie begint met luisteren. In dialoog ontwikkelt KingCase een visie en een strategie voor het communicatieproject. Veranderingen, productvernieuwingen, postitioneringsvraagstukken, loyaliteitscampagnes. Op basis van een duidelijke strategie volgt een voorstel voor een crossmediale aanpak. The magic is in the mix!

The proof of the pudding

is in the eating. Plannen zijn slechts plannen. Een idee mag nog zo goed lijken, de enige manier om erachter te komen of het idee ook echt goed is, is het uit te voeren en het resultaat te zien. Ook dat doen we graag. Produceren. Mooie plannen werkelijkheid maken, tot in de puntjes realiseren. Genieten van de interacties en dan … meten. Wat zijn de resultaten en opbrengsten, want meten is weten.

Go co-create

Uiteindelijk draait alles om mensen. Jullie mensen, onze mensen en hoe we samen werken. En ook: over de mensen die je wilt bereiken, wat je wilt dat ze horen en begrijpen, en hoe ze reageren, en hoe wij daar weer op reageren. Ongeacht welk medium, hoe vernuftig en nieuw de techniek, alles draait om mensen die samen creëren.

WAT ZEGGEN KINGCASE RELATIES

KingCase groot en klein tegelijk

KingCase realiseert krachtige, slimme en interactieve communicatie projecten.Kingcase vertaalt uw boodschap op een creatieve manier, zodat uw doelgroep de content hoort, verstaat, begrijpt en reageert. KingCase is Annemarie Kingma. Voor u betekent dat: rechtstreeks communiceren, snel handelen en geen overhead. Maar als het nodig is groeit KingCase uit tot een grote netwerk organisatie. Voor iedere communicatie boodschap wordt een uniek projectteam samengesteld met de juiste specialisten.

Brand video's and reference cases0

Websites & Content Marketing0

Events0